Розпочалася науково-дослідна практика магістрів психології : нові можливості та досягнення

На виконання навчального плану студентів І курсу ОР «магістр» спеціальності 053 «Психологія» за ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія» факультету психології з 05.02.2024р. у магістрів стартувала
науково-дослідна практика у 2 семестрі. На настановну конференцію з питань проходження науково-дослідної практики були запрошені гарант ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія» Мирослава Гасюк, керівники- методисти (викладачі факультету психології) та студенти магістри 1-го курсу. Про важливість цієї події для кафедри «Клінічна та реабілітаційна психологія» та студентів-магістрів, про загальний зміст та цілі науково-дослідної практики, яка надає унікальну можливість магістрам отримати досвід у проведенні наукових досліджень та розвинути свої професійні навички до слова на початку зустрічі була запрошена завідувачка кафедри «Клінічна та реабілітаційна психологія», гарант ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія», професор кафедри Гасюк Мирослава Богданівна.
Від факультетського керівника-методиста науково-дослідної практики, доцента кафедри «Клінічної та реабілітаційної психології» Іванцев Н. І. студенти-магістри отримали розлогу інформацію про програму науково-дослідної практики, про роботу студентів-магістрантів під час науково-дослідної практики, яка організується відповідно до логіки роботи над магістерською дисертацією, про переваги та можливості даного виду практики у 2 семестрі, а саме отримання досвіду у проведенні досліджень, можливість публікації статей, розвиток наукових-дослідницьких навичок, відповідних компетенцій. Загалом, зустріч була інформативною, мотиваційною та професійною.