Перша виробнича практика магістрів спеціальності 053 «Психологія» ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія»

 

05.04.2024р. відбулася настановча нарада в режимі он-лайн, на якій обговорювалися питання організації та проведення виробничої практики, яка стартує 08.04.2024р. в рамках навчальної програми студентів ОР «магістр» спеціальності 053 «Психологія» ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія».
На нараді були присутні керівники методисти, викладачі факультету психології та студенти-магістри 1-го курсу стаціонарної та заочної форми навчання. Факультетський керівник-методист практики, доцент кафедри клінічної та реабілітаційної психології Іванцев Н. І. окреслила основну мету, загальні та спеціальні завдання цього виду практики, роз’яснила особливості, надала зразки оформлення звітної документації, ознайомила студентів з термінами проведення виробничої практики та критеріями оцінювання.
Значна увага була приділена змісту виробничої практики, її етапам, завданням та результатам роботи студентів. Студенти прослухали інструктаж із безпеки життєдіяльності в умовах воєнного часу. На завершення зустрічі студенти жваво обговорювали завдання виробничої практики та ставили
питання керівникам-методистам.
Бажаємо нашим магістрам успішного проходження виробничої практики та отримання цінного досвіду, який допоможе їм у подальшій професійній діяльності.